Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ανασκεύασε το ΜΕΤΑ ΟΣΥ για την κατάργηση της γραμμής 735 ... αλλά !!!



Ανασκεύασε το ΜΕΤΑ ΟΣΥ την ανάρτησή του, στην επίσημη Σελίδα του στο facebook για την λεωφορειακή γραμμή 735, μετά από επίσκεψη του Αντιδημάρχου κ. Μαυροειδάκου σήμερα στο Δ.Σ στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Μετά το δημοσίευμά μας με τίτλο << Την άμεση κατάργηση της λεωφορειακής γραμμής 735 ζητάει το ΜΕΤΑ ΟΣΥ λίγο πριν λειτουργήσει >> το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην περιοχή όπου πολίτες ειδοποίησαν τον Αντιδήμαρχο κ. Μαυροειδάκο για δημοσιεύματα που έλεγαν για κατάργηση της γραμμής από συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ ΟΣΥ.

Ο κ. Μαυροειδάκος πήγε στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ όπου ευχαρίστησε το προεδρείο για την στήριξη τους να τροποποιηθεί η γραμμή όπως ο ίδιος είχε προτείνει, καθώς είχε τηρήσει όλα όσα είχαν συμφωνηθεί με το προεδρείο, ενώ τους είπε ότι θα κάνει και σταθερή τουαλέτα στην νέα αφετηρία.

Βασικά ο λόγος της επίσκεψής του ήταν η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για την στάση των συνδικαλιστών του ΜΕΤΑ ΟΣΥ, πρώτα για την ανάρτησή τους στην Σελίδα τους που έγραφαν για κατάργηση της γραμμής 735 καθώς ο ίδιος είχε κάνει μεγάλο αγώνα για να επαναλειτουργήσει, όπως επίσης για το τηλεφώνημα που δέχτηκε ! Οι συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ ΟΣΥ του είπαν ότι δεν ήθελαν να γράψουν για κατάργηση της γραμμής αλλά για κατάργηση της απόφασης δηλαδή την νέα τροποποίηση, όμως τι περίμεναν και δεν το διόρθωναν εδώ και μία εβδομάδα ?

Κατόπιν διόρθωσαν την ανάρτησή τους στην σελίδα τους ώστε να φαίνεται ως η αρχική τους ανάρτηση ενώ θα έπρεπε να κάνουν ορθή επανάληψη !

Εμείς βέβαια έχουμε και την πρώτη και την δεύτερη ανάρτηση, ώστε να φαίνεται η διόρθωση και φυσικά να μην εκτεθούμε καθώς η αρχική ανάρτηση δεν φαίνεται πουθενά μέσα στην Σελίδα.







Να ενημερώσουμε την παράταξη του ΜΕΤΑ ΟΣΥ ότι η Σελίδες στο facebook είναι δημόσιες και δεν είναι παιχνίδι, ότι γράφεται δεν διαγράφεται με τον τρόπο που επέλεξαν, τυχών διόρθωση σε δημόσιες αναρτήσεις θα πρέπει να φαίνεται και η αρχική, διότι τυχών σχόλια επισκεπτών της Σελίδας από κάτω, απαντούν στην ανάρτηση που διαβάζουν την στιγμή που σχολιάζουν και όχι σε αυτό που σε μία νύχτα θα διορθωθεί !


Κατ αυτόν τον τρόπο χάνεται η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία καθώς λέμε και ξε λέμε ... και δεν θα μας πάρει κανείς στα σοβαρά !!!


Δεν ζητά λοιπόν κατάργηση της γραμμής το ΜΕΤΑ ΟΣΥ αλλά κατάργηση της απόφασης, δηλαδή να έμενε η γραμμή ως είχε πριν τις 1η Απριλίου.


Πάλι καλά, γιατί αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προτείνουν κατάργηση γραμμών, τότε τι φωνάζουμε στις κυβερνήσεις για συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.


citybusdrivers

Δεν υπάρχουν σχόλια: