Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη του Βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ, Β. Οικονόμου στο Α/Σ της Ο.ΣΥ στην Ανθούσα



Μετά την επερώτηση στη Βουλή, του Βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ κ. Βασίλειου Οικονόμου με θέμα, << Υπό διάλυση τα αστικά λεωφορεία στην Ανατολική Αττική. Μόνο 90 σε λειτουργία >> ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το αμαξοστάσιο της Ανθούσας, να ενημερωθεί και από την διοίκηση του Α/Σ και από τους εργαζόμενους.


Ο κ. Οικονόμου συνοδευόμενος από τον Γ. Γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ κ. Κώστα Σιορίκη , μέλη του Δ.Σ του Συνδικάτου, Αντιπρόεδρος Φ. Νικολακόπουλος, Κ. Κωστάκος μέλος ΔΣ, Χ. Φώτης έφορος και από την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος οι συνδικαλιστές Π. Στάθης και Χ. Υφαντής επίσης η επιτροπή της ΔΑΚΕ ΟΣΥ - ΟΑΣΑ του αμαξοστασίου Ανθούσας, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα του αμαξοστασίου, ελλείψεις σε λεωφορεία, ανταλλακτικά και προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κ Οικονόμου συνομίλησε με εργαζόμενους που λόγω των ελλείψεων περίμεναν λεωφορείο να αναλάβουν βάρδια, έκανε περιήγηση στο αμαξοστάσιο, στα συνεργεία, ενώ έγινε και σχετική ενημέρωση από την Διοίκηση του αμαξοστασίου, όσο αναφορά τα προγραμματισμένα λεωφορεία για την κίνηση σήμερα ήταν 135 και διαθέσιμα 90.










Δεν υπάρχουν σχόλια: