Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ήρθε η ώρα να ακουστούν μερικές αλήθειες για τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες



Ότι αναφερθεί παρακάτω αφορά αποκλειστικά φορείς δημοσίας υπηρεσίας και μόνο αυτές.
Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή έχουμε την ΟΣΥ και τη ΣΤΑΣΥ
Σιδηρόδρομος και ακτοπλοΐα είναι έξω.

Εδώ και δεκαετίες έχει συζητηθεί αμέτρητες φόρες στην ΕΕ το θέμα αυτό και έχει αποφασιστεί ότι οι αστικές συγκοινωνίες είναι ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και γιαυτό τα έξοδα της καλύπτονται με ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

Λόγω προβλημάτων που υπήρξαν στη χρηματοδότηση των φορέων αυτών - μια προσέφυγε στην ΕΕ - το 2007 η ΕΕ αποφάσισε το τρόπο που θα πληρώνονται οι φορείς δημοσίας υπηρεσίας ανεξάρτητα αν είναι δημόσιες ή ιδιωτικές.




Από το 2007 καταργήθηκαν στην ΕΕ οι λέξεις χρηματοδότηση ,επιδότηση, αντισταθμιστικά οφέλη και όποια άλλη λέξη είχε ακουστεί μέχρι τότε . Δυστυχώς ακόμα και σήμερα ( ύστερα από 10 χρόνια !! ) στην Ελλάδα αναφέρονται τέτοιες λέξεις από ηλίθιους βουλευτές - βλάκες συνδικαλιστές - πληρωμένους δημοσιογράφους . Και να ήταν μόνο αυτό . Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους αδαείς ότι οι συγκοινωνίες είναι ζημιογόνες . Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική .

Το 2007 η ΕΕ αποφάσισε ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ( αυτή είναι η σωστή λέξη )



Θα σταματήσω σε αυτό το σημείο για να καταλάβετε αυτά τα λίγα ( βαρέθηκα να γράφω ) και την επόμενη φόρα θα σας αποκαλύψω τη δεύτερη λεξούλα που χρησιμοποιείται στην ΕΕ η οποία καθιστά τους φορείς δημοσίας υπηρεσίας σαν τη καλύτερη επένδυση - με σίγουρο κέρδος .

Γιαυτό μας θέλουν στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων τα λαμόγια .

Δεν υπάρχουν σχόλια: